Általános Információk

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságaiA rendelés elküldésével Ön vagy cége kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi és a vételárat illetve az esetleges szállítási, utánvételi díjakat az átvételkor személyesen vagy banki előreutalással vagy a szerződött csomagszállítónknak (DPD) átvételkor készpénzben kiegyenlíti.


Általános tudnivalókA szerződés feltételeinek elfogadása az internetes áruház-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A regisztrációs lap kitöltése és rögzítése a feltételek elfogadásának minősül. A megrendelés akkor jön létre, amikor a vásárló a megrendelést végső formájában jóváhagyja. Az Otthon Fényei Lámpabolt fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a regisztráció adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse. Az interneten feltüntetett termék szállítására az Otthon Fényei Lámpabolt nem kötelezhető! Az esetlegesen felmerülő adminisztrációs hibákért az Otthon Fényei Lámpabolt felelősséget nem vállal! A létrejött szerződés írásbeli szerződésnek minősül, a szerződéskötés nyelve kizárólagosan magyar.


ÁrinformációÁraink magyar forintban értendőek. Lámpaboltunkban alkalmazott árak bruttó fogyasztói árak, azaz tartalmazzák az ÁFA-t. 1 azaz egy darab termékre vonatkoznak, és nem tartalmazzák a kiszállítási díjat. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az oldalon lévő esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Hiba esetén, egyeztetést kezdeményezünk, szükség esetén töröljük a rendelést.


Fizetési LehetőségekA fizetés, üzletünkben és a futárszolgálatnál, készpénzben vagy bankkárytával lehetséges, illetve mód van még a termék szállítása előtt előreutalással fizetni a lentebb megadott adatok alapján.MegrendelésInterneten történő megrendelés után, az Otthon Fényei Lámpabolt automatikus visszaigazolást küld az Ön számára. Megrendelése akkor lép életbe, ha a megrendelést munkatársaink is visszaigazolják egy második e-mail vagy telefon hívás keretében.
Ekkor munkatársunk tájékoztatja Önt a termék jelenlegi elérhetőségéről és a várható szállítási határidőről.

A megrendelés távollevők közötti szerződésnek minősül. A megrendelésre vonatkozó feltételek továbbá a weboldalon feltüntetett árak, leírások, műszaki adatok csak és kizárólag a tájékoztatást, a termék minél szélesebb körű megismerését szolgálják. Az Otthon Fényei Lámpabolt oldalon történő vásárlás esetén elsősorban azt feltételezzük, hogy vevőnk az általa kiválasztott terméket már ismeri és az interneten keresztül történő megrendelés esetén az általa kiválasztott termék megrendelésével időt, pénzt és fáradtságot óhajt megtakarítani.


SzállításLámpaboltunkban Postai utánvételt és személyes átvételt is választhat.
Személyes átvétel estén kizárólag nyitvatartási időben van mód a termék átvételére
A rendelés feldolgozását követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatok a részletek ügyében.

Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, a rendszer azonnal kiszámítja a rendeléshez tartozó szállítási díjat és az áruátvételkor fizetendő összeget.

A szállítás

- 30,000Ft-ig:
- 30,000Ft felett:
1,990Ft
díjmentes.


ÁruátvételKérjük, az áru átvételekor a szállítmányozó jelenlétében győződjön meg a csomagolás sértetlenségéről! Amennyiben a csomagolást sérültnek vagy nyomódottnak ítéli, bontsa fel a csomagot és ellenőrizze az áru épségét! Sérülés esetén vetessen fel jegyzőkönyvet a szállítmányozóval! A termék visszaküldésének esetleges díja mindig a Vevőt terheli!


Az elállás jogaAmennyiben a Megrendelő meggondolja magát, élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített, "A távollevők között kötött szerződés" feltétel nélküli elállási jogával, amennyiben a termék és csomagolása sértetlen.


1. Áru átvételét követő 14 napon belül

A megrendelő a vásárlásától az áru átvételét követő 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat. Elállási szándékát szóban (telefonon), postai úton (célszerű tértivevényes levélben) és e-mailben is megteheti.

Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatos ügyintézés a termék átvételétől kezdhető meg. Az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatosan felmerült költségeket minden esetben a megrendelő viseli (kiszállítási díj, utánvételi díj, banki tranzakciós díj, árubiztosítás díja, csomagolási költség, stb.), egyéb költség ezen felül nem terheli. Ha a termék visszaszállításra került, a vásárláskori vételárát 14 napon belül visszafizetjük.


GaranciaAz Otthon Fényei Lámpabolt által forgalmazott termékekre a törvényben előírt 1 év garanciát vállalunk. Ha a gyártó 12 hónapnál hosszabb garanciális időt határoz meg akkor az a mérvadó. Kérjük, hogy az áru átvételekor győződjön meg a csomag sértetlenségéről. Sérült csomagot ne vegyen át. Amennyiben a megrendelt árucikk hibás, vagy három napon belül meghibásodik azt a lehetőség szerint leghamarabb kicseréljük, vagy az árát visszatérítjük. A hibás termék visszajuttatása telephelyünkre a vevő feladata és a szállítás költsége is a vevőt terheli.
Szakszerűtlen szerelésből adódó hibák javítására nem vagyunk kötelezhetőek.
A garancia érvényesítéséhez szükséges a termék hiánytalan megléte, és a vásárlást igazoló számla vagy nyugta.

A garancia csak a számla bemutatásával és eredeti dobozban, hiánytalanul, tartozékokkal együtt visszaküldött termékre érvényesíthető!

A termék visszaszállíttatása a Vásárló kötelezettsége. A minőségi reklamációk tekintetében vállalt pénz visszafizetési kötelezettség alól mentesülnek a vásárláshoz kapcsolódó plusz szolgáltatások (pl. kiszállítási díj, készpénzkezelési díj, postaköltség, banki tranzakciós díj, áru biztosítási díj).

A javított vagy cseretermék szállítási díja minden esetben az Eladót, a hibás termék visszajuttatásának költsége azonban a Vásárlót terheli.
Az Eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
A reklamációs ügyek intézésére kizárólag írásban az info@otthonfenyei.hu e-mail címre írt levélben van lehetőség!


Szerzői JogokA Weboldalon található tartalom az Otthon Fényei Lámpabolt szellemi tulajdonát képezi és előzetes írásbeli engedélye nélkül sem on-line, sem nyomtatott formában nem használható fel. A Farad System Kft. jogosult a weboldal bármely részének jogosulatlan felhasználásából származó kárának a megtérítésére.

Ezen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekre a Magyar Köztársaság jogszabályai, így különösen a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései az irányadóak.
Tevékenységünket a jogszabályoknak megfelelően végezzük.
45/2014 (II.26.) Korm. Rendelet


Linkek


- Pest Megyei Békéltető Testület

Cím:2330 Dunaharaszti, Fő út 266.
Tel:+36 24 531 170
Fax:+36 24 531 171
email:pmbekelteto@vnet.hu

- Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség
- MKEH
- Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE)


Cégadatok


Név:Farad System Kft.
Cím:2330 Dunaharaszti,
Fő út 30.
Adószám:11796495-2-13
Cégjegyzékszám:13-09-081599
Cégbíróság:Pest Megyei Bíróság Cégbíróság

Kérjük átutalása során a következő adatokat használja!
A közlemény rovatban adja meg rendelése számát a könnyebb azonosítás érdekében!
Számlatulajdonos neve:Farad System Kft.
Bank:OTP Bank
Számlaszám:11742180-20070555-00000000

Kosár Tartalma:
0 cikk
Ingyenes Szállítás:
30,000Ft felett

Fiók Info

E-mail cím:


Jelszó:
(elfelejtett jelszó)Még nem regisztrált?

Információk

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)
Az adatkezelésről
A használat szabályai
Vevőszolgálat
Oldaltérkép

Híreink


Összes
 Ajándékutalvány Karácsonyra - Nem tud "mellé fogni"
 Mi van a dobozon?
 Sólámpa és hatásai

 Keressen híreink között  

Akció

Rábalux - AIDEN


Cikkszám: 4319

Rábalux - AIDEN

16,989Ft
13,589Ft
Kedvezmény: 3,400Ft (20%)

Eglo - AMIGO


Cikkszám: 90771

Eglo - AMIGO

29,990Ft
10,800Ft
Kedvezmény: 19,190Ft (64%)

Eglo - FONDO


Cikkszám: 83816

Eglo - FONDO

9,580Ft
8,700Ft
Kedvezmény: 880Ft (9%)

Mennyezeti Lámpa


Cikkszám: 4923

Mennyezeti Lámpa

11,621Ft
3,990Ft
Kedvezmény: 7,630Ft (66%)

Rábalux - EDWARD


Cikkszám: 4448

Rábalux - EDWARD

9,990Ft
7,990Ft
Kedvezmény: 2,000Ft (20%)

Google +1 Az új őrület

A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák,
valamint kizárólag a webáruházon keresztül történő megrendelés
esetén érvényesek!